#CashCowNoBullshit

branding

Begrebet branding bruges i flæng og til mange formål, men dybest set handler branding om noget så enkelt  som at få sit firma og navn gjort synonym med den ydelse, man tilbyder. Ingen er i tvivl om, at LEGO er byggeklodser og VOLVO er en bil. I et tæt samarbejde med jer, finder Cash Cow den eller de historier, der kan sikre, at jeres nuværende og potentielle kunder tænker på netop jer, næste gang de har brug for en af de ydelser eller et af de produkter, I har på hylden.

I en verden med stor konkurrence er den rette branding garantien for, at det er din virksomhed, der får succes og vækst.

Et stærkt brand

bliver til

pengemaskine

Vejen til en plads i dine kunders bevidsthed kan være lang og kræver en aktiv indsats. Men at opbygge sit brand kræver ikke alene tålmodighed. Det kræver også en masse overvejelser og en god selvindsigt. Hvem er vi? Hvor vil vi hen? og Hvordan kommer vi derhen? Det kan være svært selv at finde svaret og oftest er der brug for hjælpende øjne udefra. Uden at blinke mener Cash Cow, at vi har det rette blik for, hvordan video kan være med til at opbygge og styrke jeres brand.

JERES VÆRDIER OG

SUCCESER BLIVER TIL

BRANDING VIDEOER

I samarbejde finder vi de værdier og succeser, der definerer jeres DNA bedst muligt og bruger dem som rygrad i jeres branding-videoer.

En branding-video skal være præcis, skarp og fortælle jeres historie, så den huskes for det, I gerne vil have jeres kunder til at huske jer for. Fokusere på det, der skiller jer positivt ud fra de andre virksomheder i jeres branche. Det, der gør jer unikke og attråværdige. Det, der skaber tillid og troværdighed omkring jer. Det, som skaber jeres brand. Derfor skal  de filmiske elementer overvejes grundigt. Musik, billeder og kvalitet skal stemme overens med jeres værdier – ikke manipulere.

Jan er en meget professionel person, som går meget i dybden med sine projekter. Det smitter af på resultatet. Vi er lykkelige i Übervent over at have ham som partner.

Stephan UllerupFounder Übervent