CASH COW

CASES

#CashCowNoBullshit

Herunder kan du læse om et par af Cash Cows kunder og om, hvordan vi løser opgaver for dem. Kunderne har hver især valgt forskellige løsninger og repræsenterer forskellige brancher.   

Cash Cow & Rønslev

10

Videoer lavet i samarbejde

Samarbejdet med Rønslev

#CashCowNoBullshit

Jeg har kendt Kasper, der er ejer af den rådgivende ingeniørvirksomhed Rønslev, siden gymnasietiden. Kasper er en meget intelligent person, der overvejer tingene grundigt, er modig i sine valg og ikke bange for at gøre tingene anderledes. 

I 2018 fik Kasper og Rønslev Børsens Gazelle pris. En af grundene til succesen og prisen er filosofien bag virksomheden. Hos Rønslev deler men gerne viden og erfaringer med andre.  

Derfor var det oplagt for både Kasper og mig, at Rønslev skulle have sin egen tv-kanal. Et sted, hvor Kasper kunne fortælle om sine og Rønslevs idéer. Projektet er nu realiseret og hver eneste måned deler Kasper og Rønslev i samarbejde med Cash Cow idéer til gavn for andre på Rønslevs hjemmeside, på LinkedIn og på YouTube.   

Cash Cow & Übervent

5

Videoer lavet i samarbejde

En super dag
med Übervent

#CashCowNoBullshit

Stephan, der er ejer af eventbureauet Übervent, er et menneske, der kan lide at være i nuet. Han mestrer kaos, hvilket er en fantastisk gave til en eventmager. Det er altid sjovt at arbejde sammen med Stephan, men man skal holde tungen lige i munden. 

Übervent havde brug for en præsentationsvideo, som kunne give nye kunder et lille indblik i virksomheden. Videoen blev lavet uden manuskript og på én dag. Locations blev fundet i løbet af dagen. Stephan elsker nuets friheder, og det blev der denne video ud af. Vi er glade for resultatet.

Det er dog altid anbefalelsesværdigt at forberede sig godt og have en nogenlunde stram projektstyring, når man laver video. Men der vil jo altid være undtagelser, der bekræfter reglen. 

Cash Cow & De Små Revisorer

3

Videoer lavet i samarbejde

De små revisorer
gik all-in

#CashCowNoBullshit

Preben, ejer af De Små Revisorer, er en mand, der gør tingene 100%. Og gør det godt. Så godt at han konstant har brug for at kunne tiltrække nye medarbejdere. Jeg foreslog Preben at bruge videoer i jagten på nye kollegaer og foreslog, at han med Cash Cow på sidelinjen selv gik i gang med at optage små videoer, hvor han kunne profilere De Små Revisorer som det moderne og spændende revisorkontor, det er. Som sagt, så gjort. Preben er gået all-in og optager nu selv sine videoer, men overlader efterbearbejdning og den grafiske produktion til Cash Cow.

Er I Cash Cows
næste Case kunde?