Cash Cow
Løsninger

#CashCowNoBullshit

Cash Cows løsninger er inddelt i 3 enkle kategorier: Employer Branding, Branding og Rådgivning.
Vi  skræddersyer vores løsninger til kunden ud fra behov og ønsker. Vi fokusere på langtsigtede mål og kortsigtede sejre!

Læs mere om konceptet
Tiltrækning af medarbejdere

EMPLOYER

BRANDING

Dygtige medarbejdere er garantien for en virksomheds succes. Derfor skal din virksomhed evne ikke blot at kunne tiltrække nye medarbejdere, men også at kunne holde på dem. Med employer branding-videoer hjælper vi dig med at fortælle kommende medarbejdere om jeres virksomhed, og om hvorfor det er et godt og fagligt udfordrende sted at arbejde.

Tiltrækning af kunder

KLASSIK

BRANDING

Begrebet branding bruges i flæng og til mange formål, men dybest set handler branding om noget så enkelt  som at få sit firma og navn gjort synonym med den ydelse, man tilbyder. Ingen er i tvivl om, at LEGO er byggeklodser og VOLVO er en bil. I et tæt samarbejde med jer, finder Cash Cow den eller de historier, der kan sikre, at jeres nuværende og potentielle kunder tænker på netop jer, næste gang de har brug for en af de ydelser eller et af de produkter, I har på hylden.

I en verden med stor konkurrence er den rette branding garantien for, at det er din virksomhed, der får succes og vækst.

hjælp til selvhjælp

VIDEO

IMPLEMENTERING

Det er vigtigt for os at jeres videoer skaber resultater. Det er ofte en god idé at bruge en del af sit video-budget på rådgivning. Undgå fejl investeringer og start jeres video-eventyr med åbne øjne. Vi hjælper jer med vejledning og strategi. Sammen laver vi en køreplan, der passer til jeres målsætning og budget.

Alt sammen for at skabe den størst mulige succesrate.

Frisk på en kaffe?