#CashCowNoBullshit

employer

branding

Dygtige medarbejdere er garantien for en virksomheds succes. Derfor skal din virksomhed evne ikke blot at kunne tiltrække nye medarbejdere, men også at kunne holde på dem. Med employer branding-videoer hjælper vi dig med at fortælle kommende medarbejdere om jeres virksomhed, og om hvorfor det er et godt og fagligt udfordrende sted at arbejde.

De rette medarbejdere

er en uvurderlig

ressource

Konkurrencen er stor. Alle virksomheder vil have fat i de bedst kvalificerede medarbejdere og er klar til at kæmpe hårdt for at få dem. Derfor kan de potentielle medarbejdere som regel vælge og vrage blandt firmaer, og når de skal træffe deres endelige valg, gør de det sjældent uden først at have researchet markedet og virksomhederne grundigt. Employer brand-videoer kan derfor være med til at sikre, at der bliver sat positive flueben ud for netop jeres virksomhed. Hvis en kvalificeret ansøger derimod ikke kan finde oplysninger om jeres virksomhed og virksomhedskultur, så vil I med stor sandsynlighed blive valgt fra.

Det er de kolde facts!

I samarbejde

laver vi en EVP

der bliver til

videoer

EVP betyder (Employee Value Proposition) og handler om det, I kan tilbyde kommende medarbejdere. EVP’en er baseret på en undersøgelse blandt medarbejderne i jeres nuværende team, og i det, de finder fantastisk ved netop jeres virksomhed. Informationen fra den interne analyse bruger vi som medarbejder-statements i små korte videoer og giver på den måde kommende medarbejdere mulighed for at lære virksomheden at kende. Analyseresultaterne kan og bør også bruges på jeres hjemmeside og sociale medier.

Hvis du gerne vil forsøge dig selv med at lave dine egne videoer, kan jeg klart anbefale Cash Cow ApS. Ud fra vores behov har de hjulpet os med at finde det rigtige udstyr, og sendt video vejledninger vedr. lyd, lys og kamera/video opsætning samt været en god support når vores evner ikke rakte til at forstå teknikken. Vi i De Små Revisorer sender alt videomaterialet til Cash Cow ApS, hvorefter de klipper det sammen til en kort lækker video.

Preben Kongshøj MøllerIndehaver De små revisorer