#CashCowNoBullshit

FREESTYLE

Der findes mange regler og dogmer i filmproduktion og journalistik.  Med en Freestyle-løsning fortæller I historien om jeres virksomhed på jeres egen måde. Uden at tage hensyn til den “rigtige” opbygning. Her er det jer, der sætter dagsordenen og rammerne for fortællingen. Jer der er storyteller, og jer der har final cut.

I drager på togt i ukendt farvand. Cash Cow stiller båden til rådighed, men det er jer der har fat om rorpinden.

Jeres

Storytelling er

ekstremt vigtig

Et kritisk og måske usandt opslag om jeres virksomhed på facebook eller et af de andre sociale medier kan gøre umådelige skade. Og selvom der bliver bragt en berigtigelse, så glemmer Nettet aldrig løgnehistorien. Derfor er vigtigt, at den sande historie også er tilstede. Og gerne i et omfang og med en seriøsitet, der udstiller fake-historierne som det de er – en gang ondsindet vrøvl.

Et samarbejde med Cash Cow sikrer, at I er godt rustet mod troll-angreb og falske nyheder.

Sammen finder

vi jeres vigtige

historier

Alle har en historie at fortælle

Cash Cow hjælper dig med at fortælle din. Hjælper dig med at åbne et vindue til jeres virksomhed, så jeres kunder og kommende medarbejdere kan danne sig et retvisende billede af jer og jeres virksomhedskultur.  Hjælper jer på vej mod synlighed uden at dirigere. Cash Cow giver råd og vejledning, men vi er ikke styrende. 

Det er jer, der skal fortælle historierne, og vi glæder os til at høre dem.

Jeg syntes, det er nemt, ubesværet og fornøjeligt at arbejde sammen med Cash Cow, der viste stor vilje til at forstå min forretning, mit udgangspunkt og mine værdier. Jeg syntes, det var svært at komme ud over rampen med budskaberne, og har fået gode råd og tips med fra Cash Cow.

Kasper Rønslev NielsenIndehaver, Ingeniør