OM CASH COW
VIDEOPRODUKTION

#CashCowNoBullshit

No Bullshit! No Fake!  Cash Cows mission er enkel og ligetil: i et tæt og ærligt samarbejde med vores kunder vil vi producere videoer, der kan gøre en positiv forskel for både kunderne og deres kunder. 

Founder af Cash Cow Jan Lillge-Korgaard 2

Jan Lillge-Korgaard

Founder af Cash Cow

OM MANDEN

BAG CASH COW

Jeg hedder Jan Lillge-Korgaard. Jeg er Cash Cows grundlægger og direktør, men foretrækker at benytte titlen storyteller. Det gør jeg, fordi jeg brænder for at fortælle historier.

Derfor får du her en kort version af min egen:

Jeg er et learning-by-doing menneske og har på min rejse frem mod livet som cvr-registreret historiefortæller samlet mange erfaringer undervejs. Erfaringer, som har været med til at danne mig som menneske, og som jeg hver dag gør brug af i mit arbejde hos Cash Cow.

Første kapitel blev skrevet, da jeg som nittenårig fik den gennemgående rolle som fodboldspilleren Henrik i TV2-serien Spillets Regler. Rollen, hvor jeg spillede over for den professionelle skuespiller Karen-Lise Mynster, gav mig så meget blod på tanden, at jeg i årene efter forfulgte skuespillerdrømmen. Jeg var heldig og fik andre roller. Min drøm var på vej til at gå i opfyldelse. Men noget manglede! 

Livet som skuespiller var ikke nok, og derfor havde jeg altid andre projekter kørende ved siden af skuespilleriet. Et af de projekter, jeg har været allermest stolt af, er FC Sandholm – hvor jeg i samarbejde med Dansk Røde Kors etablerede et fodboldprojekt for flygtninge i Sandholmlejren. 

I 2010 rykkede jeg teltpælene op og søgte nye eventyr i Tyskland. Jeg var heldig og fik job som storyteller på museet i Stasis tidligere hovedkvarter i Normannenstrasse i Berlin og i Stasifængslet i Berlin-Hohenscönhausen. 

Men Berlin gav mig ikke kun drømmejobbet som storyteller. Det var også her jeg mødte Johanne og kærligheden. Jeg fik hende med til Danmark, vi  blev gift i 2014, og i 2017 tog jeg hul på en ny historie, da jeg etablerede video-produktionsselskabet Cash Cow. 

PS: Du kan læse mere om mig og min karriere, hvis du besøger  Jan Lillge-Korgaard på LinkedIn 

Founder af Cash Cow Jan Lillge-Korgaard 3

Derfor startede

jeg cash cow

Verden er fuld af videoproduktionsselskaber,  så hvorfor starte et nyt? I mit tilfælde ligger svaret lige for. Jeg har etableret Cash Cow Videoproduktion, fordi jeg med min baggrund som storyteller kan tilbyde noget, der adskiller sig fra, hvad de fleste andre produktionsselskaber kan. 

Jeg har valgt at fokusere på at løse opgaver for små og mellemstore virksomheder. Virksomheder, der som regel ikke har egen presse- og kommunikationsafdeling og derfor har brug for en samarbejdspartner, der tager sig tid til at lære firmaet og firmaets DNA at kende uden at kvittere for det med gigantiske regninger.

Som kunde i Cash Cow hjælper jeg dig med at finde den gode fortælling om din virksomhed, og jeg bruger min storyteller-erfaring og utraditionelle tilgang til at producere videofortællinger, der adskiller sig fra de fleste andre. 

Eller med andre ord:

Grunden til, at jeg jeg startede Cash Cow var, at jeg ikke kunne få øje på et videoproduktionsselskab, der besad lige netop de kvaliteter, jeg selv ville efterspørge, hvis jeg havde brug for at få produceret video.

    

Founder af Cash Cow Jan Lillge-Korgaard 4

#CashCowNoBullshit

filosofien

Vi lever i en verden med utroligt megen støj, og støjen gør det vanskeligt at vurdere, hvad der er sandt, og hvad der er falskt. I en støjende verden har du brug for medierådgivning, der er til at stole på. 

Hos Cash Cow har vi lavet de 5 følgende teser for at sikre, at vi altid yder hæderlig rådgivning og leverer budskaber, der er ærlige:  

  • Vi vil bruge tid på at komme så tæt på sandheden som muligt.
  • Vi vil ikke manipulere sandheden.
  • Vi bruger kun informationer fra troværdige kilder.
  • Vi sælger produkter uden at oversælge dem.
  • Vi tryktester historien og sier budskabet gennem vores BULLSHIT filter

Cash Cows

værdier

#CashCowNoBullshit

Tryghed

Som kunde hos Cash Cow skal du altid kunne føle dig tryg og i trygge hænder. Både fagligt og menneskeligt.

Venlighed

Hos Cash Cow bliver du altid mødt med venlighed. Grundlæggende mener vi, at venlighed og åbenhed er nøglen til en bedre verden. Både når det handler om storpolitik, og når det drejer sig om at samarbejde om din næste video.

No Bullshit

Vi fylder ikke vores kunder med BS, men sørger for, at al information, rådgivning og produkter er renset for fake og fejl.

Frisk på at mødes
over en kop kaffe?