OM CASH COW VIDEOPRODUKTION 

VI LEVER FOR

AT HJÆLPE

VIRKSOMHEDER

MED HJERTET

PÅ RETTE STED

Vi hjælper jer med datadrevne videoproduktioner.

Nysgerrighed er det vigtigste element i vores videoer. Når vi vækker nysgerrigheden hos publikum starter de en undersøgelsesrejse, hvilket er vores vigtigste mål. Det betyder, at de vil begynde at undersøge jeres virksomhed. Vi guider deres rejse, hen til jeres ønske destination, så at I kan konvertere de rejsende til nye kunder eller nye medarbejder. Alt efter hvilken rejse vores videoer har sendt dem på. 

Datadrevne videoer lyder måske kedeligt og følelseskoldt…

Vi bruger de samme filmiske virkemidler som alle andre. Men vores mål er ikke et like. Et like er fedt for os, det betyder at vi har lavet en god video, men et like er nok for jer. Det vigtigste for jer er at publikum kommer ind på jeres domæne. Konceptet datadrevet video betyder, at vi fokuserer på publikums rejse efter videoen. Hvis en “god” video får mange likes og views, men ikke starter en rejse ind på jeres domæne giver den ikke jer maksimal værdi. Data er vores måde at forstå den rejsende.

Datasamling skaber succes!

Vi studerer løbende generel videodata for at blive endnu bedre. Vi hjælper også jer med at skabe jeres egen data, så at vi fremadrettet kan lave endnu bedre videoer. Data arbejdet er ikke super sexet, men grundstenen for jeres succes. 

OM MANDEN

BAG CASH COW

Jan Lillge-Korgaard

FOUNDER AF CASH COW 

Jeg hedder Jan Lillge-Korgaard. Jeg er Cash Cows grundlægger og CEO, men foretrækker at benytte titlen storyteller. Det gør jeg, fordi jeg brænder for at fortælle historier. Jeg er et learning-by-doing menneske og har på min rejse frem mod livet som cvr-registreret historiefortæller samlet mange erfaringer undervejs. Erfaringer, som har været med til at danne mig som menneske, og som jeg hver dag gør brug af i mit arbejde hos Cash Cow.

Jeg startede Cash Cow for at skabe et firma, hvor jeg har lyst til at være kunde!

Grunden til, at jeg jeg startede Cash Cow var, at jeg ikke kunne få øje på et videoproduktionsselskab, der besad lige netop de kvaliteter, jeg selv ville efterspørge, hvis jeg havde brug for at få produceret video. Et videoproduktionsselskab der har fokus på data ikke forældet how-to-make-video Bullshit!

Den gode historie skaber værdi hos modtageren

Alt for mange virksomhedsvideoer bliver skåret over den samme video-læst – se lige os: vi er succesfulde, og vores produkt er fantastisk-læsten. Det kan sagtens være, at budskabet om succes og produkt er korrekt, men hvorfor præsentere det i et format, der ligner alle de andres? Hvorfor ofre penge på en produktion, der risikerer at forsvinde i bunken af allerede-eksisterende hallelujah-videoer?
Hos Cash Cow Videoproduktion anstrenger vi os med at gøre jeres fortælling og video enestående. Vi hjælper jer med at finde nøjagtig den eller de historier, der skaber værdi hos jer selv og hos modtageren. Sporer jer i retning af budskaber, hvor I deler ud af jeres erfaringer og oplevelser i stedet for at prale med dem. På den måde etablerer vi i fællesskab en troværdig forbindelse til modtageren og producerer en video, der bliver set og husket.

Fortæl om fejl det skaber tillid

De færreste  virksomheder opnår succes uden at ryge ind i nederlag eller begå fejl undervejs mod succesen. Men langt de fleste ønsker ikke at fortælle kunder og samarbejdspartnere om de mindre gode tider i virksomhedens liv. Det er en såre menneskelig handling, men det er ikke altid den rigtige måde at handle på. Vi ved alle, at ingen er perfekte – hverken mennesker eller firmaer – og i Cash Cow Videoproduktion ved vi, at det kan skabe tillid og troværdighed omkring et firma eller en person, hvis vedkommende tør fortælle, at solen ikke altid har skinnet fra en skyfri himmel. At turde stå ved sine fejltagelser og berette, hvad man har lært af dem. Eller med andre ord: Det er menneskeligt at fejle, og når du fortæller om egne fejl, menneskeliggør du din virksomhed.

Founder af Cash Cow Jan Lillge-Korgaard 2

Cash Cows

værdier

#CashCowNoBullshit

Tryghed

Som kunde hos Cash Cow skal du altid kunne føle dig tryg og i trygge hænder. Både fagligt og menneskeligt.

Venlighed

Hos Cash Cow bliver du altid mødt med venlighed. Grundlæggende mener vi, at venlighed og åbenhed er nøglen til en bedre verden. Både når det handler om storpolitik, og når det drejer sig om at samarbejde om din næste video.

No Bullshit

Vi fylder ikke vores kunder med BS, men sørger for, at al information, rådgivning og produkter er renset for fake og fejl.

Frisk på at mødes
over en kop kaffe?