Cash Cow
Team

#CashCowNoBullshit

Den eneste fastansatte er undertegnede, men det betyder ikke, at jeg er alene om at udvikle Cash Cow. Det har været vigtigt for mig at samle et team af dygtige rådgivere, som løbende kan være med til at udvikle Cash Cow og firmaets produkter. Rådgiverne er valgt på grund af både faglige og menneskelige egenskaber.

Teamet der står

bag konceptet

#CashCowNoBullshit
Christian Sørensen - Cash Cow Videoproduktion

Christian Sørensen

Afdelingsdirektør kundetilfredshed
Jyske Bank

Christian ser gennem al bullshit og skruer altid på knapper, der skaber resultater. Han har i den grad fingeren på pulsen i det danske erhvervsliv qua sit job som direktør i Jyske Bank. En kæmpe kapacitet at have på sit hold.

Jens Severinsen - Cash Cow Videoproduktion

Jens Severinsen

Salgs- og marketingsdirektør
Partner i Peopleteam

Jens er en succesfuld iværksætter inden for området kurser og konferencer. Han er en fantastisk bullshit-fri sælger. Er venlig, troværdig og faglig dygtig. Når det kommer til salg, er Jens en kæmpe kapacitet, som pynter på ethvert hold.

Mark Stangerup - Cash Cow Videoproduktion

Mark Stangerup

Lydmand og
musiker
Freelancer

Mark er musiker og lydmand. Han har arbejdet i tv-branchen i de sidste 13 år, hvor han har været tilknyttet alle større produktionsselskaber. Han leverer ren lyd uden bullshit. Han er den skjulte kapacitet, der løfter Cash Cow.